dimarts, 10 de febrer de 2015

Fetge amb ceba i una mica de futbol


Avui la Montse, la carnissera 'salerosa' del mercat, ens proposa una recepta amb fetge, el fetge amb ceba al estil més tradicional.

D'ella avui us explicarem que es la mare orgullosa d'en Toni Soldevilla, ex-jugador de l'Espanyol, hi va jugar 10 anys, així que els que sou futboleros, el recordareu segur. Ara es dedica a transmetre tot el que ha après com a jugador a la generació que puja i a estudiar a la universitat per obtenir el títol oficial d'entrenador. Avui, m'explicava, per exemple, que en Jordi Basté de Rac1 la entrevistada per parlar del seu fill i, sabem de bona font, que la va definir com la carnissera més guapa del mercat. És a dir, per si no ho sabieu, la Montse és més famosa que la monyos. 


Anem a la recepta?


Ingredients
400gr de fetge de vedella a filets
4 cebes mitjanes de Figueres
Vinagre
oli d'oliva
sal


Tallem la ceba a llunes i la fregim amb oli ben salada. Li fem un parell o tres de voltes i hi de seguida afegim el fetge prèviament salat. 
Baixem la intensitat del foc i deixem que es faci poc a poc, remenant de tant en tant perquè el fetge es faci bé per totes bandes.


Quan veiem que la ceba ja és cuita hi afegim el Pimentón i de seguida un bon raig de vinagre. Pugem la intensitat del foc i deixem que cogui a foc fort 5 minuts i ja ho tenim!!!!Una recepta senzilla i barateta de fer, que més voleu?


Bon profit!!

Qualsevol dubte només cal que li pregunteu a la Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada