dilluns, 10 de març de 2014

MARNEF, roba per la llar de tradició familiar


La Lourdes és un dona pausada amb una veu quasi radiofònica, d'aquelles que ve de gust escoltar i que gaudeix del seu dia a dia. Té una botiga que fa goig: olor de roba néta, colors vius i un ambient que convida a estar-s'hi una estona tot petant la xerrada. És un comerç dels tota la vida, un negoci familiar que es reflexa en el nom i en el tarannà que s'hi respira. Des de draps de cuina a matalassos, hi podeu trobar una mica de tot. 

Quan era jove va estudiar pedagogia i ho va fer amb vocació, no va arribar a exercir a cap centre però si que ho va fer amb els seus fills. Es va casar i va seguir implicada en la botiga familiar. L'horari era ideal perquè li permetia estar per la família, així que sempre n'ha gaudit d'aquesta feina, i és que li agrada molt la gent.


Ara que els fills són grans i ja no la necessiten com abans, quan té temps lliure llegeix, camina i viatja quan pot. La seva ciutat preferida és Nova York. Un dels seus fills ara és a l'altre punta del món però per sort s'hi pot comunicar per Skype i axò fa que no senti tant la distància. Té pendent aprendre a fer patchwork diu, qui sap potser s'hi posa un dia.....

Li hem demanat que ens mostrés productes de la seva botiga que poguem fer servir tant quan comprem com quan som a la cuina, mireu, mireu,...i és que al barri tenim de tot i a bon preu.

Començant per la compra amb cistell o amb carro, aquí teniu un parell de fotos. El cistell tradicional amb roba de fer farcells i un  carro moderníssim i pràctic per evitar carregar massa l'esquena.

Davantals, estovalles, draps i fins i tot cortines.

I això és només un a petita mostra del que hi trobareu. Us convidem a tafanejar-hi un dia, té preus per tothom i una varietat molt gran de productes.

1 comentari: