dilluns, 23 de desembre de 2013

La botiga de la Mª José, MJ parament de la llar


Avui us parlem de la MªJosé i, malgrat que és una gran cuinera, no us explicarem cap recepta. Però si que us parlarem de cuina, i és que a la botiga de la Mª José és difícil no trobar-hi allò que busques. La seva, és una d'aquelles botigues que té de tot i ofereix tota mena de serveis com la còpia de claus, per posar un exemple.Gràcies a que té força clientela ha aconseguit que els seus proveïdors regalin gran part del parament que usem als tallers de l'ESPAI CUINA'M. Des de ganivets, a fustes de tallar, cassoles, paelles, ....i tot de bona qualitat, no us penseu!!!

Cada vegada que algú ens ve a veure a l'ESPAI CUINA'M per primera vegada queda parat de la cuina que tenim, de l'espai, però també dels estris que utilitzem. 

D'ella us diré que ja corria per la botiga quan tenia un any. És del barri de tota la vida i l'edat no us la diem que fa lleig, però quedaríeu parats, es conserva la mar de bé, déu ser per l'esperit aventurer que respira. Diu que quan té temps li encanta practicar tota mena d'esports d'aventura, a l'hivern de neu i a l'estiu d'aigua i natura. A més, el seu home és mecànic i és molt aficionat als ral·lis, així que de tant en tant se'n van a córrer. El seu lema és 'ja dormiré quan em mori'!!!! Activa de mena, no és gaire casolana, prefereix escampar la boira i viure intensament.

Per acabar us diré el que ella diu: m'encanta la meva feina, sóc molt afortunada!!!!

Aquí us deixo les promocions que fa la casa Darna a la seva botiga, una de les empreses que ens ha regalat parament.


1 comentari:

  1. La botiga de la Ma José és d'aquelles que saps quan hi entres però no quan en surts, oi? Els cuinetes no tenim remei! He he he. Bones festes!

    ResponElimina