dimecres, 2 d’octubre de 2013

Crònica de la inauguració de l'ESPAI CUINA'M. Un dissabte d'emocions i festa per tothom.

Dissabte 28 de setembre va ser un d'aquells dies que la ciutat era plena d'acte festius i costava decidir-se. I és que després de la Mercè, a Barcelona ens reservem el cap de setmana immediat per celebrar tot el que ha quedat pendent. 

Els Mercats de Barcelona no podíem ser menys: Els Encants feia festa grossa per inaugurar una nova etapa que de segur serà plena d'èxits, al Mercat de Lesseps hi tenien espectacle de màgia, al Mercat de la Llibertat taller de galetes, al d'Hostafrancs òpera, a l'Abaceria parlàven de com aprofitar els aliments, ....I és clar, nosaltres no podíem ser menys. I és que teníem un bon motiu per fer-ne festa grossa. Inauguràvem finalment un nou espai pel barri, l'ESPAI CUINA'M. Després de mesos de feina i gràcies a l'empenta de la Núria Pedro i els concessionaris del mercat amb el suport institucional tant de l'Institut de Mercats com del Districte Horta-Guinardó, es feia realitat un somni. I és que, aquest nou curs, disposem d'una fabulosa cuina on des de dilluns mateix s'hi imparteixen cursos de cuina per a tothom. 

L'ESPAI CUINA'M, ha aconseguit recuperar els vincles amb el barri, associacions de veïns, centres cívics, Biblioteca de Montbau, Escola Oficial d'Idiomes i veïns en general. I és que con bé va dir la Núria en el seu discurs, seran els seus usuaris els que mica en mica aniran ajudant a definir l’ESPAI CUINA’M. L'oferta per aquest trimestre és molt variada, hi ha cursos per a tothom i per a totes les butxaques i serà en funció de la demanda que s'anirà definint el calendari del trimestre vinent. 

Dissabte, el mercat es va omplir de música i de gent. Els clients de sempre compartien l'espai amb nens i nenes i pares joves amb ganes de celebrar junts el gran dia.

ESPAI CUINA'M

El més petits van poder decorar unes dolces galetes i fer gresca amb en Marcel, un animador que corria pel mercat amb el seu cavall de cartró deixant els nens embadalits. 

ESPAI CUINA'MESPAI CUINA'M

A fora els tabalers TOKEM COM TOKEM, feien sonar els tabals i ens feien ballar a gran i petits, mentre la Big band de l'Escola de la Concepció, dirigida pel trompetista Roc Albero, ens oferia un concert de gran nivell i s'hi afegia una jove cantant, Serena Domínguez, amb una veu que emocionava. També vam poder gaudir de la presència de la Lali Feliu, actriu i presentadora del programa de cuina 'Taula reservada' de BTV, qui ens va recitar poemes propis al votant de la temàtica del menjar. 

ESPAI CUINA'M

ESPAI CUINA'M

ESPAI CUINA'M

ESPAI CUINA'M

També vam poder comptar amb l'assistència a l'acte de diversos representats de l'ajuntament i del districte: la Sra. Lina Huélamo, la Tècnica de Comerç Sra. Núria Rodriguez, el regidor de l'ajuntament Sr. Xavier Mulleras, el Sr. Manuel Conde de l'ajuntament del nostre districte i la Sra. Carmen Santana en representació del districte de Sant Andreu. Des d'aquí els volem agrair la seva presència.

ESPAI CUINA'M

Esperem doncs que aquest nou espai sigui per tots un punt de trobada. Us hi esperem!!!!

1 comentari: