diumenge, 14 de juliol de 2013

Menjars per emportar i llegums cuits


Al mercat tenim de tot, si no tenim ni temps ni ganes de cuinar sempre ens queda passar per la botiga de l'Alberto. Ara bé, també podem fer el pas intermig i comprar el llegum o la verdura ja cuita, aleshores podem resoldre un menjar amb un pim-pam. I ara que és estiu podem fer una amanida diària: amb cigrons, amb mongetes, amb llenties, amb verdures, .... L'Alberto i la Carmen ens ho posen fàcil. 

Són molt anys d'experiència darrere el fogons i això es nota de seguida. La varietat és molt gran, podeu triar i remenar que sempre trobareu un plat al vostre gust. I sinó, cosa que dubtem, us prendran nota i, amb temps, podreu fer-los un encàrrec i tenir a punt un àpat especial per a vosaltres.

La Carmen despatxa sovint al mercat i fa amb alegria i salero. Sap bé del producte que parla, les receptes de cada plat i hi entén de racions. 

La Carmen


Doncs ara ja ho sabeu, els trobareu al costat de la Polleria Cristina

Aquí us deixem una mostra dels plats més estiuencs i refrescants que ens ofereixen pel mes de juliol.

Amanida de pasta

Amanida russa

Amanida de patata

Croquetes de pernil i croquetes de lluç i gambes

Croquetes de bacallà

Salpicón

Amanida de cranc

I ara el llegum, cuit com us agrada, a punt per menjar sol o amb amanida, acompanyant un tall de carn o amb unes cloïsses.

Els cigrons

Les mongetes

Les llenties

I per acabar la reina de l'estiu, si el gaspatxo n'és el rei, l'amanida russa ha de tenir també un lloc destacat al menú estiuenc. Amb tonyina, ou dur, pebrot escalivat, ceba tendra i olivetes, ja la tindreu llesta. Després una bona maionesa, amb all o sense, i a dinar!!!

Verdura bullida ideal per preparar la vostra amanida russa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada