dimecres, 1 de desembre de 2010

Bases Legals Concurs Tapes Octubre 2016

1. Entitat organitzadora i finalitat del present concurs
Aquesta activitat promocional serà organitzada per l'ASSOCIACIÓ DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL VALLE D'HEBRON, amb domicili al Passeig de la Vall d'Hebron 130, 08035 Barcelona, amb la finalitat de promocionar la seva activitat.

2. Persones a les quals es dirigeix el concurs
Poden participar en el concurs aquelles persones majors d'edat que resideixin a Espanya. Quedaran exclosos de la participació tot el personal de l'empresa que organitza aquesta activitat promocional així com els seus familiars.

3. Data del concurs
El present concurs estarà actiu dels dies 1 al 20 d'octubre, tots dos inclosos.

4. Concurs i Premis/ Mecànica de participació i obtenció de premis
A la pàgina de Facebook d’Espai Cuina’m s'anunciarà un concurs que consistirà en que l'usuari ha d'enviar la seva recepta per correu electrònic a espaicuinam@mercatvallhebron.com
Una vegada finalitzada la promoció, s’escolliran 5 receptes que hauran d'elaborar el seu plat en directe al local de l’Espai Cuina’m, on un jurat compost per (es pot parlar dels membres del jurat) triaran la tapa guanyadora. El premi consistirà en un sopar per a dos persones valorada en 50€.

5. Comunicació del premi
El premi es comunicarà en directe desprès de la realització de les tapes.
El premi es lliurarà al recinte de l’Espai Cuina’m (Passeig de la Vall d'Hebron, 130, 08035 Barcelona).

6. Responsabilitat de l'empresa
L'empresa organitzadora es reserva el dret d'escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest concurs si així ho estimés convenient o si ocorreguessin suposats especials en el que s'impedís la realització del mateix o ocorreguessin circumstàncies excepcionals que impedissin la seva realització.
Igualment l'ASSOCIACIÓ DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL VALLE D'HEBRON es reserva el dret d'eliminar les fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d'empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.
No es responsabilitzarà de les afirmacions que es facin a través de la xarxa social terceres persones podent dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.
Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer quan el guanyador gaudeixi del premi.

7. Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporats a un fitxer automatitzat, propietat de l'ASSOCIACIÓ DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL VALLE D'HEBRON. El tractament dels mateixos es realitzarà de conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.
L'ASSOCIACIÓ DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL VALLE D'HEBRON es reserva el dret d'informar als participants de les promocions i accions comercials que l'empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

8. Llei aplicable
Per tot allò que no s'especifica en aquestes bases legals del concurs a Facebook, la promoció se sotmetrà a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquest moment.
En cas de litigi es resoldran als Jutjats i Tribunals de Barcelona, sense perjudici del que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

9. Acceptació de les bases d'aquest concurs
En participar en el concurs i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del concurs. En cas que desitgi obtenir més informació podrà posar-se en contacte amb l'empresa organitzadora cridant al següent numero de telèfon 650 931 661 o enviant un email a espaicuinam
@mercatvallhebron.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada